Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julekoncert med Stig Rossen 2018

14. december 2018 kl. 20:00 - 22:00

For treogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.
Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter.
Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Årets gæstesolist
Stig Rossen kan med glæde præsentere Andrea Lykke Oehlenschlæger, som dette års gæstesolist. Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere, og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm Andrea har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew og hun har også optrådt for Dronning Margrethe. Vi er meget glade for at have hende med Stig Rossens Juletur. De to har sunget sammen tidligere, og glæd jer – det bliver en stor oplevelse.

MENUEN ER UDSOLGT

Start aftenen med en lækker menu i Restaurant F kl. 18.00

Oksecarpaccio med pesto, grana, oliven
samt hjemmebagt brød

Fasanbryst med rosenkål/savoykål
vendt med klosterkrone, ristet gulerødder,
bagt kartoffelmos samt vildtsauce

Tiramisu med kaffesirup og moccais


køb-billetter-her

Pris: 395,-

Pris m. menu: 690,-

Priser er ekskl. gebyr

 

Detaljer

Dato:
14. december 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk