Royal Satge tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hillerød Esport Event

10. maj kl. 17:00 - 12. maj kl. 17:00

Stor dansk Counter-Strike-turnering kommer til Hillerød

Kombineres med HEE Lan Party, hvor alle børn og voksne kan melde sig i dysten om præmier for 20.000 kroner

Der lagt op til et brag af en esport-weekend fredag-søndag 10.-12. maj i FrederiksborgCentret:

2 fornøjelige begivenheder foregår samtidig: Hillerød Event – der tidligere hed Hillerød Kræmmermarked – står bag HEE Lan Party, hvor alle børn og voksne kan tilmelde sig og dyste i Counter Strike, League Of Legends, Fortnite og Apex Legends med præmier i form af hardware og gavekort for 20.000 kroner.

Den anden del er en stor og prestigefyldt CS:GO-turnering med flere danske Top-10-hold, der dyster om en præmiesum på 60.000 kroner. Hillerød Esport Event har allieret sig med Danmarks førende Counter-Strike nyhedsside, Dust2.dk, som har holdt flere end 100 turneringer på få år. Power Play hedder turneringen, der bliver vist på storskærm i FrederiksborgCentret, hvor der både er kommentatorer og eksperter i et studie, ligesom turneringen streames og vises på HLTV.

– Vi lavede vores første Esportevent sidste år, og det har dels givet os mange erfaringer, dels blod på tanden. Og alle deltagerne til HEE Lan Party får også adgang til at se topholdene dyste i CS:GO, fortæller Søren Jensenius fra Hillerød Event.

Hillerød Event er en paraplyorganisation, som står bag en række arrangementer i Hillerød – både egne og i samarbejde med andre – om at skaffe penge til foreningerne i Hillerød Kommune.

Erfaringerne fra sidste års esportevent i FrederiksborgCentret er gode: – Det har dels givet os mange erfaringer, dels blod på tanden. Og alle deltagerne HEE Lan Party får også adgang til at se topholdene dyste i CS:GO, fortæller Søren Jensenius fra Hillerød Event.

 

Hillerød Esport Event
fredag 10. maj kl. 17 til søndag 12. maj kl. 12.
For deltagere i HEE Lan Party koster det 250 kr. inkl. overnatning og adgang til CS:GO-turneringen.
Tilskuerentré til GS:GO-turneringen: 25 kr.
Holdtilmelding til CS:GO-turneringen: 2.000 kr.


 

HOLDTILMELDING HER

Billetter til HEE LAN PARTY her

Detaljer

Start:
10. maj kl. 17:00
Slut:
12. maj kl. 17:00