Nyheder

Home Om os Nyheder

Hometown of confucius, charming Shandong

Kinesisk gæsteoptræden i Hillerød
Et kalejdoskop med sang, musik, akrobatik og kampkunst i FrederiksborgCentret mandag 11. september

18 unge kunstnere og atleter fra Shandong Art Group byder på et kinesisk kalejdoskop med bl.a. sang, musik, akrobatik og kampkunst og repræsenterer den ypperligste scenekunst fra Shandong-provinsen.

Det sker mandag 11. september klokken 19 i FrederiksborgCentret i Hillerød, som det eneste sted i Danmark.

Læs mere og køb billetter her

KÆMPE FEST I SLOTSPARKEN 9. JUNI

Det bliver hit på hit på hit, når Frederiksborg Slotspark lægger græs til et brag af en dobbeltkoncert med to af Danmarks topnavne Burhan G og Infernal, der disker op med det bedste, de har på repertoiret og lægger vejen forbi den store scene i Slotsparken under Hillerød Slotssø fredag 9. juni. Koncerten er en del af Hillerød Slotssø Byfest, der finder sted i hele byen 9.-11. juni. Læs mere her og køb billetter

Multihal

Rammerne for Hillerøds 8.800 m2 multihal er på plads og kontrakten netop underskrevet af projektleder Poul Nielsen, C.C. Contractors a/s, bestyrelsesformand Torben Nyegaard Olesen og direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret. Læs mere her

Nytårskoncert

Frederiksborg Rotary præsenterer Nytårskoncert med Kim Sjøgren & Marie Dreisig Karlsmose.

Pengene går ubeskåret til flygtningebørn.
Pengene skal bruges til at forbedre flygtningenes forhold i kommunen. Vi glæder os til at se dig.
Køb billetter her

Velkommen til Hillerød Horse Show 18.-20. november

Vi inviterer i samarbejde med Magasinet Ridehesten alle hesteinteresserede til Hillerød Horse Show 2016, messen med alt til hest og rytter og hvor man kan se og opleve alt fra strigler til sikkerhedsveste, fra foder til fitnessinstruktører og fra clinics til cirkusheste.

Vi har særarrangement lørdag aften med den verdenskendte OL dressurrytter Severo, der underviser fire kendte ryttere på fire forskellige niveauer fra LA til Grandprix. Det sker på opvisningsbanen fra 18.30-21.30 med 20 min. pause. Særarrangementet kræver speciel billet. I løbet af dagene kommer der masser af kendisser fx Ditte Young, Rasmus Bagger med Bo Høstrup, Ditte Mikkelsen, Søs Fejer, Katja Schuman og mange flere. Hallerne er allerede nu helt booket, så der kan shoppes masser af julegaver.

Køb din billet online allerede nu, der er Give Aways til de første 75 der køber hver dag.

Læs mere og køb billetter her.