Nyheder

Home Om os Nyheder

GINTBERG REDDER VERDEN kommer til Hillerød

Jan Gintberg har i forbindelse med offentliggørelsen af den nye LIVE turné i 2018 tilføjet følgende statement omkring showet og titlen:

“Synes bestemt at jeg havde gjort det klart? Jeg føler mig misforstået på det groveste. Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden!”

Læs mere her

Hometown of confucius, charming Shandong

Kinesisk gæsteoptræden i Hillerød
Et kalejdoskop med sang, musik, akrobatik og kampkunst i FrederiksborgCentret mandag 11. september

18 unge kunstnere og atleter fra Shandong Art Group byder på et kinesisk kalejdoskop med bl.a. sang, musik, akrobatik og kampkunst og repræsenterer den ypperligste scenekunst fra Shandong-provinsen.

Det sker mandag 11. september klokken 19 i FrederiksborgCentret i Hillerød, som det eneste sted i Danmark.

Læs mere og køb billetter her

KÆMPE FEST I SLOTSPARKEN 9. JUNI

Det bliver hit på hit på hit, når Frederiksborg Slotspark lægger græs til et brag af en dobbeltkoncert med to af Danmarks topnavne Burhan G og Infernal, der disker op med det bedste, de har på repertoiret og lægger vejen forbi den store scene i Slotsparken under Hillerød Slotssø fredag 9. juni. Koncerten er en del af Hillerød Slotssø Byfest, der finder sted i hele byen 9.-11. juni. Læs mere her og køb billetter

Multihal

Rammerne for Hillerøds 8.800 m2 multihal er på plads og kontrakten netop underskrevet af projektleder Poul Nielsen, C.C. Contractors a/s, bestyrelsesformand Torben Nyegaard Olesen og direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret. Læs mere her

Nytårskoncert

Frederiksborg Rotary præsenterer Nytårskoncert med Kim Sjøgren & Marie Dreisig Karlsmose.

Pengene går ubeskåret til flygtningebørn.
Pengene skal bruges til at forbedre flygtningenes forhold i kommunen. Vi glæder os til at se dig.
Køb billetter her