Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Positivitet der virker – foredrag med Carsten Sommerskov

29. oktober 2018 kl. 19:00 - 21:30

Hvordan bevarer vi livsglæden, optimismen og arbejdsglæden?

Der er ellers nok at blive negativ over for tiden. Terrortrusler, bandekrige, svigermor, chefen, politikerne m.m. Så hvorfor tænke positivt?
Det er svært at bevare livsglæden og optimismen i en tid, hvor alle har travlt og er stressede. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst!

Få opskriften!

Heldet følger de heldige? Eller kan man planlægge held? Både og … Men på denne aften lærer du at skabe dit liv som du ønsker: Vil du have mere arbejdsglæde. Vil du have et større selvværd? Vil du tabe et par kilo uden at gå på kur – kun ved hjælp af mentaltræning? Vil du holde op med at spise slik og søde sager? Tage dig sammen til at motionere? Eller blot have mere overskud i dagligdagen.

Carsten Sommerskov har metoder til det hele – og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion er han blevet maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 10 år (uden at savne det). Over 2500 arbejdspladser melder tilbage om øget trivsel og medarbejdertilfredshed.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk