Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Nytårskoncert 2019

6. januar 2019 kl. 19:00

Nytårskoncert med Anders Blichfeldt & Kim Sjøgren samt gæstesolist Linda Andrews.
Velgørenhedsarrangement for flygtninge børn.

Pengene går ubeskåret til flygtningebørn.
Pengene skal bruges til at forbedre flygtningenes forhold i kommunen. Vi glæder os til at se dig.

 

violin-wwwlilleKim Sjøgren blev født i Nakskov den 17. december 1955. Han har spillet violin siden han var 3 år gammel. Da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og han debutterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie.

Han har komponeret musik til film/TV og teater.

I 1997 dannede han sit eget “Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra” der efterfølgende har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. 

I 2004, blev Kim udnævnt som Professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren optræder flittigt i det meste af verden både som klassisk solist og som stand-up entertainer.

 

Anders Blichfeldt

Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt udgivet tre soloalbummer. Desuden har han hjulpet en del af sine kollegaer og sunget duetter med flere disse – f.eks. Sanne Salomonsen, Søren Sko, Alberte Winding og Esther Brohus.

I 1998 vandt Blichfeldt en Grammy som Årets Danske Sanger.

Blichfeldt har spillet big band jazz, og anden orkestermusik bl.a Slesvigske Musikkorps, Big Apple Bigband, Tiptoe Bigband, og Nyborg Harmoniorkester.

Anders Blichfeldt gennemførte i 2012 en bestyrelses uddannelse som i en periode har været med til at placere ham i bestyrelsen for Danmarks største komponistforening, DJBFA som er medejer af Koda.

I august 2014 skrev og producerede Anders Blichfeldt den officielle sang til Europatouren i Danmark. Sangen hedder ‘ Made in Heaven ‘ og er en hyldest til det særlige ved denne del af verden, lyset og mørket. Violinisten Kim Sjøgren medvirker på sangen til at forstærke den nordiske klang.

I 2016 udgav Anders Blichfeldt albummet ‘Docteur Bob’ som sendte ham på en stor turne hvor han helt alene fyldte de danske spillesteder.

I 2017 sagde Anders Blichfeldt ja til at blive vært på en række musikprogrammer på TV2 Charlie med titlen Rockshow. Programmerne blev en stor succes, og Anders er nu fast vært på det tilbagevendende program.

 

Linda Andrews

er en færøsk gospelsangerinde. Hun er mest kendt som vinderen af DR1‘s X Factor 2009 den 27. marts 2009.

Hun er indehaver af firmaet Vocal Entertainment, som har udgivet hendes første album, Revelation.

Linda Andrews hører til blandt de mest erfarne indenfor gospel i Danmark og er tidligere korleder i gospelkorene Gentofte Gospel Choir, Copenhagen Gospel Singers, Glostrup Gospel og Gospelkidz Performers og Absolute Gospel Singers. Desuden har hun optrådt som solist og instruktør ved gospel-arrangementer. I august 2015 blev hun dirigent i Farum Gospel kor.

Andrews har optrådt ved bl.a. Danish Music Award og Dansk Melodi Grand Prix, og hun har medvirket på en lang række CD-udgivelser som solist og korsanger.

Start aftenen med en lækker tapasanretning i Restaurant F kl. 17.30

Piquillo peber m/ torskebrandade

 Gambas al ajillo

 Bresaola med rucola og oliven

 Creme catalana

 Manchego ost med druer

 Hertil hjemmebagt brød

 


Pris:

Koncert : 250 kr.

Koncert og spisning 450 kr.

Prisen er ekskl. Gebyr


køb-billetter-her

Detaljer

Dato:
6. januar 2019
Tidspunkt:
19:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk