Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mastodonterne præsenterer Musical Highlights med middag

25. maj kl. 17:30 - 22:30

MUSICAL HIGHLIGHTS
Forkæl alle dine sanser, når Mastodonterne inviterer på både musicalshow og lækker middag i FrederiksborgCentret i Hillerød.

Glæd dig til at opleve nogle af de største musicalhits nogensinde, når Mastodonternes 60 mand store showkor slår benene væk under dig med både musikalsk storslåethed og gastronomisk forkælelse d. 25. maj 2019.

En aften i musicalens tegn
I mere end 30 år har Mastodonterne været kendt for store stemmer, fantastisk kor og for at fyre den af på nogle af Danmarks største scener. Nu har du muligheden for at nyde det imponerende kor, når Mastodonterne inviterer på en aften med store ballader, funky melodier og humoristiske sange fra alverdens største musicals.

3-retters middag og show
FrederiksborgCentret disker op med den lækreste treretters menu og danner rammerne for aftenen. Det bliver en totaloplevelse, der begynder fra det øjeblik du træder ind af døren og oplever den magiske atmosfære. Der bliver garanti for en god aften hvor mad, underholdning og god stemning bliver forenet på den helt rigtige måde.

Show med dine yndlingssange
Glæd dig til dine favoritsange fra musicals som Les Misérables, Grease, Mamma Mia, We Will Rock you og mange, mange flere, når Mastodonterne byder på en enestående og eksklusiv aften. Musical Highlights kan opleves i FrederiksborgCentret i Hillerød

Det bliver ømt, sjovt og Mastodontisk!

Menu kl. 18.00

Lakse carpaccio med rucolasalat, grana, oliven
urteolie samt koldhævet brød

Ungkvægfilet serveret med danske asparges
sæsonens grønt, kartoffelroulade og kalveglace

Mandelkage med syltet rabarber og jordbær
Creme anglaise samt rosmarin is

Pris:575 kr. ekskl. gebyr

Detaljer

Dato:
25. maj
Tidspunkt:
17:30 - 22:30