Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mastodonterne præsenterer Askepot

24. august 2018 - 2. september 2018

Glæd dig til efteråret 2018, hvor ’Askepot’ vækkes til live i en fantastisk flot musicalopsætning. Oplev den kendte historie om den stakkels pige Askepot, som på magisk vis kommer med til bal på slottet og møder prinsen fra sine drømme. ’Askepot’ spiller i FrederiksborgCentret i Hillerød den 24. august – 2. september.

Et klassisk eventyr med et moderne twist

Musicalen ’Askepot’ havde originalt premiere i 1952 med bl.a. Julie Andrews i titelrollen. I 2013 blev musicalen skrevet om og opført på Broadway i en helt ny version, som byder på skæve og sjove karakterer og scener. ’Askepot’ er udover at være en af musicalverdenens flotteste opsætninger også en af de sjoveste og vil med garanti udløse latterbrøl hos både store og små.
Prisbelønnet musicalsucces

Den Tony Award-vindende musical er skrevet af skaberne bag ”The Sound Of Music”, og har gået sin sejrsgang på Broadway. Forestillingen har taget publikum med storm verden over med dens moderne, humoristiske fortolkning af brødrene Grimms smukke og klassiske eventyr. Den fantastiske musical byder på et stort live orkester, fantastiske kostumeforvandlinger og selvfølgelig de øjeblikke vi alle kender og elsker – græskaret, der forvandles til en karet, skoen der er lavet af det fineste glas, den magiske fegudmor, den onde stedmor og meget, meget mere!

 

Tag en tur tilbage til barndommen og eventyrets univers med Mastodonternes 30 års jubilæumsforestilling ’Askepot’ – en vaskeægte musical for hele familien.

Detaljer

Start:
24. august 2018
Slut:
2. september 2018

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk

Arrangør

Mastodonterne
Hjemmeside:
http://mastodont.dk/