Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Hillerød Horse Show 2017

22. september kl. 13:00 - 24. september kl. 17:00

FrederiksborgCentret byder velkommen til tre fantastiske dage med den største indendørs hestemesse øst for Storebælt lige i hjertet af Nordsjælland.

Messen byder på alt lige fra clinics, hestefaglige foredrag, behandlere og dressurtræning til ikke mindre end 100 stande med heste- og rideudstyr og gode messetilbud, ekspertråd, rideudstyr og alt i udstyr til rytter og hest. Både på den store opvisningsridebane og på scenen og i foredragssalen på 1. sal kan du hente viden og inspiration fra de dygtigste ryttere og trænere. I år har vi stor temastand  på 1. sal med fokus på Hesteturisme og vi er stolte over at kunne byde velkommen til Danmarks første Hesteturisme konference. 

Se programmet for Hillerød Horse Show 2017 her
Fredag
Lørdag
Søndag

Se alle udstillere til Hillerød Horse Show her
Find rundt

Læs messemagasinet her

 

 

Årets aftenclinic navn er Edward Gal

Ridebanen 19-22. Aftenclinic med OL-dressurrytter Edward Gal

Hillerød Horse Show er stolte over at kunne præsentere GLOCK rytter Edward Gal til en fantastisk aftenclinic. Kom og oplev den tidligere verdensmesters træningssystem i en enkel tilgang til ultimativ kontrol og samarbejde med hesten. Fire af vores mest markante dressurryttere føres fra let og middelsvær dressur til Prix St. Georges og Grandprix.

Pris 290 kr. Køb din billet her, begrænset antal, billetten giver adgang til Hillerød Horse Show hele lørdagen.

Læs artikel om Edward Gal her

 

Kom til Danmarks første Hesteturisme konference 22. september 8.30-15.00

Hvornår skal Danmark have ‘michelinstjerner’ i hesteturisme? -Nu!

Det mener i hvert fald foreningen FerieRytter, som har taget initiativ til og arrangeret Danmarks første landsdækkende konference om hesteturisme. Konferencen henvender sig til de hestefagpersoner og offentlige interessenter, som kan se potentialet i at kombinere unikke danske landskaber og historie med en stærk tradition for hestekultur inden for avl, sport, naturridning og hestevelfærd – med hesteturisme.

Liv Malskær, antropolog med speciale i hesteturisme og en af hovedoplægsholderne på konferencen siger: “Man starter ikke en hesteturismevirksomhed med det ene formål at skabe profit; man udbyder naturoplevelser til hest, fordi man ønsker at dele sine livsudvidende højdepunkter med andre ligesindede og skabe en meningsfuld tilværelse for sig selv. Hesteturisme er i såvel Danmark som i resten af Verden drevet af fagnørder, som mere eller mindre frivilligt har måttet opfinde en ekstra indtægtskilde til vedligeholdelse af den livsstil, de elsker. Turisme er en mulighed for vækst. Men det er ikke nok at være hesteekspert, når man går fra hobby til turismevirksomhed.” Læs hele Livs artikel og meget mere om konferencen på: www.ferierytter.dk

Deltag i debatten om hesteturisme på Facebook

Se programmet for konferencedagen her

Læs artikel om Hesteturisme her

 

Køb billet DKK 300 (max. 120 deltagere) her

Efter konferencen er der gratis adgang til Hillerød Horse Show alle tre dage, hvor vi har samlet repræsentanter og ildsjæle indenfor hesteturisme på en stor stand på 1. sal. Der er også interessante foredrag om emnet i foredragssalen i løbet af weekenden.  

Se stemningsbilleder fra Hillerød Horse Show 2016 her

 

Åbningstider
Fredag d. 22. september kl. 13.00-19.00
Lørdag d. 23. september kl. 10.00-18.00
Søndag d. 24. september kl. 10.00-17.00


Priser:
Billet – 100 kr.
Konference – 300 kr.
Aftenclinic – 290 kr.


Køb billetter her:
Køb din billet her, de første 200 der køber billet online får en eksklusiv goodiebag med gode tilbud og produkter fra vores udstillere bl.a. Brogaarden og du deltager i konkurrencen om 5×2 billetter til aftenclinic lørdag aften. Vinderne trækkes hver måned og får direkte besked.

Konference Hesteturisme fredag 8.30-15.00

Lørdag fra 19.00-22.00

Nathalie Horse Care er sponsor for Aftenclinic


Parkering
Der er gratis parkering på FrederiksborgCentrets store P-plads.

FrederiksborgCentret ligger 10 min gang fra Hillerød Station, hvor der er 10 min. drift.

Bus 600S, 704, 706, og 305E kører lige til døren på Milnersvej.


FACEBOOK

Detaljer

Start:
22. september kl. 13:00
Slut:
24. september kl. 17:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk