Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Grand Prix Galla – Disco Tango

28. februar 2019 kl. 20:00 - 22:00

Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- og udland, når det storslåede gallashow kommer til Hillerød.

Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congra-tulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød og mange flere af de bedste sange fra de sidste 50 år kan opleves i et spektakulært show.

Showet fejrer 50-året for Danmarks deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix, hvilket selvfølgelig gøres i allerbedste grandprix-stil med musik, gode historier, masser af konfetti og en imponerende scenografi.

Herligheden leveres af den rutinerede grandprix-vært Annette Heick sammen med en række gæstesolister som Lonnie Devantier, Bryan Rice, Søren Poppe og en hemmelig gæst.

Konferencier aftenen igennem og DJ efter showet er Henrik Milling, som også altid er at finde bag pulten ved de officielle Grand Prix afterparties.

Et stort orkester og en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix-stemning, når Dan-marks største Grand Prix-hyldest løber af stablen og sætter gang i en fest i fællessangens tegn. 

Start aftenen med en lækker menu kl. 18.00 i Restaurant F

Jordskokke/æblesuppe med porre, skindstegt torsk og persilleolie

Hertil Hjemmebagt brød

Svinekam fra grambogård farseret med abrikoser og rosmarin

Hertil spinat og svampetærte, grillede peberfrugt, selleri m/birkes

Samt rosmarinsky


Priser:

Show: 395,- ekskl. gebyr

Show og menu: 630,- ekskl. gebyr


 

Detaljer

Dato:
28. februar 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk