FrederiksborgCentret tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grand Prix Galla – Disco Tango

28. februar kl. 20:00 - 22:00

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke vi alle husker, for at fejre 50-året for dansk deltagelse i Det Internationale Melodi Grand Prix.  

Med musik og gode historier bliver publikum ført igennem 40 års grand prix historie

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix

Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard , som undervejs på turen kan fejre sit 50-års jubilæum.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Emmelie De Forrest er desværre forhindret i at deltage grundet filmarbejde. Gry Johansen overtager på fornemste vis hendes plads.

Tag med på 40 års rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer seks af landets største koncertsteder.

 

Start aftenen med en lækker menu kl. 18.00 i Restaurant F

Jordskokke/æblesuppe med porre, skindstegt torsk og persilleolie

Hertil Hjemmebagt brød

Svinekam fra grambogård farseret med abrikoser og rosmarin

Hertil spinat og svampetærte, grillede peberfrugt, selleri m/birkes

Samt rosmarinsky


Priser:

Show: 395,- ekskl. gebyr

Show og menu: 630,- ekskl. gebyr


 

Detaljer

Dato:
28. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk