Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Rufus Gifford

30. oktober 2017 kl. 19:00 - 21:00

Rufus Gifford – I was the Ambassador

Som ambassadør var Rufus Giffords personlige mission at forvandle et historisk godt forhold til at møde fremtidens udfordringer ved at engagere danskerne – specielt de yngre – i tosidede og globale spørgsmål. Fast besluttet på at modernisere diplomatiet og opbygge troværdige institutioner har Rufus Gifford forfulgt en aldrig set før offentlig diplomatisk strategi, og har tilladt kameraer at dokumentere sit liv og arbejde, ligesom biografien om ham “Ambassadøren – historien om en amerikansk drøm” udkom i 2015.  

I dette personlige og underholdende foredrag fortæller Rufus Gifford om de sidste måneder som ambassadør, sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg, og ikke mindst USAs aktuelle rolle med Donald Trump som præsident. 

Rufus kommer selvfølgelig også ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne – både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af. Endelig vil Rufus også afsløre og fortælle lidt omkring sine fremtidsplaner.

Foredraget indeholder også en åben spørgesession, hvor Ruffus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

Vi gør opmærksom på, at aftenen selvfølgelig er på engelsk.

Arrangementet laves i samarbejde med FOF Nord.

Start aftenen med en lækker anretning kl. 17.30

Kalkunbryst stegt med bacon
Hertil pomkin pie, stegte kartofler med hasselnødder, tranebærsalat
Og skysauce


Billetpris: 270 kr.
Billetpris med menu: 399 kr.

 Unummererede pladser

Detaljer

Dato:
30. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk