Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Emil Erichsen – Skipper på Havana

18. april 2017 kl. 19:00 - 21:00

”Det blev noget med at sejle”

Som skipper på Havana, er Emil Erichsen blevet landskendt i det populære tv-program ”Kurs mod fjerne kyster” og i sit foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejsen.

I sommeren 2013 kastede Emil sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. TV2 fulgte med i perioder af drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Om Emil

Interessen for sejlads kommer ikke fra fremmede. Emil er barnebarn af langturskaptajnen Troels Kløvedal, der med sit skib Nordkaperen, har sejlet verdenshavene tynde i knap 50 år. Sammen med sine forældre, Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé, er Emil selv opvokset på en båd og har fået interessen for sejlads ind med modermælken.

Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. 

Fra den 31. januar sender TV2 de sidste programmer af ”Kurs mod fjerne kyster”

Efter foredraget bliver der mulighed for at købe bogen ”Hej Far, Kære Emil”, som Emil også gerne signerer. .

Start aftenen med en lækker ret i Restaurant F kl. 17.30

Thai kylling i spicy sauce af rød karry,
kokosmælk og sød basilikum
Serveres med jasminris

Hertil en asiatisk salat

Pris: 129,- per person


Priser

Menu kr. 129,-

Foredrag 249,- ekskl. gebyr

Detaljer

Dato:
18. april 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk