Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De Livsmodige

25. april 2018 kl. 20:00 - 22:00

 Samtaler om kvindeliv, kærlighed og kunsten at leve til allersidste suk

Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst & Anne Linnet i samtale med Gitte Løkkegaard

Hør fire af Danmarks dejligste damer samtale åbenhjertigt og uhøjtideligt om deres erfaringer, tanker og refleksioner om det at blive en moden kvinde over 50 i et ungdomsfikseret samfund. De snakker om arbejdslivet, om kroppen og det snigende forfald. Om seksualiteten, kærligheden, parforholdet, den tomme rede, når børnene er flyttet et hjemmefra, om etiketterne ”gammel” og ”ældre” og ikke mindst om døden. Gitte Løkkegaard, der er forfatteren bag bogen Livsmodig, styrer den helt sikkert livlige samtale!

Selvom man ikke nødvendigvis skærer sig på 50-årsdagens skarpe hjørne, opdager de fleste kvinder i årene efter, at de alligevel har fået en lille rift. Gradvist erkender man, at følelsen af usårlighed ikke er så triumferende som før, at kroppen trods jernvilje og pilatesøvelser er kodet til at forgå, og at der bliver kigget henover hovedet på en i flere af livets sammenhænge. Det, man aldrig havde troet skulle ske for én selv, indtræffer skamfuldt nok: Man ældes.

Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet er alle kendt som stærke kvinder med masser af succes. Alligevel har de hver især oplevet den aldersbestemte modstand, som mange kvinder halvtreds plus føler sig ramt af.

En modstand, som finder sted både åbenlyst og i det skjulte, men som det ikke desto mindre er muligt at gå op imod.

I en åbenhjertig og uhøjtidelig samtale med Gitte Løkkegaard, deler de deres erfaringer, tanker og refleksioner om kvindeliv og det at blive ældre i en ungdomsfikseret verden. De snakker om kærlighed, sex og lidenskab. Om overgangsalder og forfald, om livsglæde og livsfylde. Om hvordan man møder sin alder med værdighed og nysgerrighed og om at forlige sig med døden, hvilket i løbet af samtalen bliver helt konkret, da sygdom pludselig rammer.

Det bliver en aften for og med de livsmodige! Tag din mor, søster, dine veninder eller en kollega med til en helt sikkert inspirerende aften.

Start aftenen med en lækker tapastallerken kl. 18.00  i Restaurant F

Gambas aioli “scampi i hvidløg”

Piquillo peber med torskebrandade

Bresaola m/ grillede peberfrugt

Lomo m/pærechutney

Manchego og primadonna ost med tomatpesto

Hjemmebagt koldhævet brød

Pris pr. person kr. 125,-


Billetpris: 225 kr. 
Billetpris med tapas: 350 kr. 

Prisen er ekskl. gebyr. 

Unummererede pladser

Detaljer

Dato:
25. april 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød, Danmark
Telefon:
4820 9120
Hjemmeside:
www.frederiksborgcentret.dk