Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

CBE National Tour Hillerød

11. maj kl. 09:00 - 13. maj kl. 21:00

Oplev Esport på nærmeste hold

Cross Border Esport National Tour er første konkurrence i Skandinavien, hvor der via indledende runder bliver mulighed fort at kvalificere sig til finalen 7.- 9. september i Sønderborg. En finale, som sidste år havde international deltagelse og blev fulgt af 3,8 millioner seere via live-streamingen!

Hillerød bliver første stop mod finalen, og der ventes mindst 400 spillere og mindst 1.500 tilskuere, ligesom der livestreames 20 timer med kommentatorer og interviews via Dust2.dk, så endnu flere verden over kan følge med.

 

I Hillerød spilles 3 turneringer:

Hovedturneringen er i Counter-Strike, CS:GO, med i alt 64 hold og 320 deltagere, hvor vinderholdet i A-turneringen med 32 hold a 5 spillere går til finalen i Sønderborg, hvor der også kan hentes point til verdensranglisten. Allerede nu er det danske tophold Fragsters – nummer 45 i verden – tilmeldt turneringen i Hillerød. Så det alene vil jo være en oplevelse at følge!

B-turneringen består også af 32 hold. 5 hold fra B-turneringen kommer med til »hyggeturneringen« i forbindelse med finalen i Sønderborg.

Der dystes desuden i spillet Hearthstone; et særdeles avanceret elektronisk kortspil.

Og endelig er der det populære FIFA 18 -spil, hvor interesserede kan gå lige ind fra gaden og deltage uden forhåndstilmelding.

 

Deltag i turneringen

Tilmelding på www.cbe.gg

 

CBE National Tour Hillerød arrangeres af Hillerød Kræmmermarked i samarbejde med FrederiksborgCentret og Cross Border Esport

 

Åbningstider
Fredag 9-21
Lørdag 9-21
Søndag 9-21


Entré 
Bemærk – kun kigge, ikke spille   kr. 75,-

 

Deltag i turneringen

 

Mere information
www.cbe.gg

FACEBOOK


Udstiller
Er du interesseret som udstiller? – Kontakt os om muligheden som udstiller til eventen


Kontakt
Paw Kim Olsen
Salgs- og projektleder
Tlf. 2560 6507
pko@frederiksborgcentret.dk

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Detaljer

Start:
11. maj kl. 09:00
Slut:
13. maj kl. 21:00
Begivenhed Kategori: