KÆMPE FEST I SLOTSPARKEN

Home KÆMPE FEST I SLOTSPARKEN

Det bliver hit på hit på hit, når Frederiksborg Slotspark lægger græs til et brag af en dobbeltkoncert med Burhan G og Infernal fredag 9. juni.

 

To af Danmarks topnavne disker op med det bedste de har på repertoiret, når de lægger vejen forbi den store scene i Slotsparken, fredag 9. juni.

Burhan G har med sit seneste album ”Pas På Pigerne” skruet ned for balladerne, og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud. Albummet har kastet flere singlehits af sig – fx ”Lucy”, ”Nathalia” og ”Diana”. Overskriften for hans liveturné er ”Showtime”, og det bliver der med garanti, når han sender både de nyeste og de godt kendte hits som ”Kalder Mig Hjem” og ”Karma” ud i sommeraftenen.

Infernal fejrer 20 års jubilæum i år, og Paw og Lina har i den anledning skruet et powershow sammen, der definerer deres lange rejse fra starten i 1997 med bl.a. ”Kalinka”, til kæmpesuccesen ”From Paris to Berlin” og deres nyeste single ”Hurricane”. Der er i det hele taget rigeligt med hits i bagkataloget til at gøre Infernals koncert til én lang fest.

Koncerten starter kl. 20.00 og foregår i Slotsparken med indgang via Rendelæggerbakken. Samme sted som koncerten med Cliff Richard, lørdag 10. juni. 

Alle koncerter i Slotsparken er en del af Hillerød Slotssø Byfest, der finder sted i hele byen 9.-11. juni.

Billetterne til dobbeltkoncerten fredag 9. juni koster 295 kr. + gebyr og kan købes på www.Ticketmaster.dk fra fredag 31. marts.