» Møde og konference » Events

EVENTS

 

Oplever du, at det er tidskrævende at arrangere et større eller mindre arrangement?

 

Savner du værktøjer til at sammensætte et arrangement, der får dine medarbejdere eller kunder til at strømme til?

 

FrederiksborgCentret fungerer også som et eventbureau og henvender sig både til virksomheder og private, som søger professionelle rammer for afvikling af diverse arrangementer.

 

Vi har mange års erfaring med at arrangere events for alt mellem 2 og flere tusinde deltagere, og vi brænder for det, vi laver.

 

Kreativitet, kvalitet og minutiøs planlægning kendetegner vores arbejde, så vores kunder kan føle sig trygge hele vejen igennem processen.

 

For os handler det om at opfylde jeres ønsker og forventninger samtidig med at gøre jeres medarbejdere, kunder eller gæster glade og imponerede over det pågældende arrangement.

 

Vi forstår vigtigheden af, hvilke faktorer der skal benyttes for, at indtrykkene fastholdes og arrangementet vil blive husket.

 

Med vores gode faciliteter, vores beliggenhed midt i et sportscentrum, har vi gode muligheder for at lave et utal af spændende kunde- og personalearrangementer, temafester , teambuilding og andre events.

 

Alt efter hvilken type arrangement der er tale om samt de økonomiske betingelser, kan vi med vores kreative midler trylle en idrætshal om til et imponerende, intimt og veludsmykket lokale.

 

Vi har afviklet mange forskellige typer af events. Vi arbejder enten ud fra et af vores faste koncepter, videreudvikler og tilpasser dem til kundens ønsker og behov eller skaber et helt nyt koncept fra bunden inden for kundens ønsker og behov.

 

Brug FrederiksborgCentret som din sparringspartner, idémager og afvikler – vi er din genvej til den totale løsning og det perfekte arrangement.

 

Kontakt Mette Ankersen Sundberg tlf. 4820 9130 for en idé og et uforpligtende tilbud.

FrederiksborgCentret  •  Milnersvej 39  •  3400 Hillerød  •  Tlf. 48 20 91 20  •  info@frederiksborgcentret.dk  •  EAN 5790001688875 •  CVR 25 93 87 39
 

 

 


 
Billetnet i FrederiksborgCentret har åbent hverdage fra kl. 8.00 - 15.00.