» Udstillinger og messer » Hillerød kunstdage 2016 » Kunstdage 2013 nyhedsbrev 6. marts

 

 

NYHEDSBREV 6. MARTS 2013

Nu går det løs med kunstdagene i hele Hillerød

 


 

Bente Scavenius åbner Kunstdagene fredag 8. marts kl. 14.00 til Kunstmessen. 

 
Der er fernisering og overrækkelse af kommunens kulturpris torsdag 7. marts kl. 19.30 på Annaborg

 

Besøg ART Claus Havemann på Helsingørsgade 29, der holder åben under kunstdagene

Følg med på

Så er det lige om lidt der er Hillerød Kunstdage og der er travlt i messehallerne i FrederiksborgCentret og rundt omkring i Hillerød hos udstillerne, der deltager i Kunstdagene og er i fuld gang med forberedelserne.

 

Læs pressemeddelelse om Hillerød Kunstdage her

Forfatter og kunsthistoriker Bente Scavenius åbner kunstdagene
Bente Scavenius er mag. Art. i kunsthistorie og forh. kunstkritiker ved bl.a. Frederiksborg Amts Avis, Politiken og Børsen. Derudover er hun forfatter til en lang række bøger deriblandt: At læse Billeder, 1989, Den frie Udstilling i 100 år, 1991 og Verdenskunst i Danmark 2004. Hun har deltaget i kunstquiz i 1980’erne, 1990’er og senest i 30 programmer på DR K og har modtaget b.la. Rosenkjær Prisen og N.L. Høyen medaljen. Bente Scavenius fungerer også som censor ved Københavns Universitet og Aarhus Universitet. 

Åbningstale i FrederiksborgCentret fredag 8. marts kl. 14.00 med efterfølgende borgmestertale og derefter prisoverrækkelse af Nordea  Fondens pris til tre udvalgte kunstnere der har sendt ind til Den Censurerede Forårsudstilling.


Annaborg og kunstnerne fra Kunsthus 8
Hanne Bang, Elise Reinholtz, Lise Munksgaard, Carsten Leth Lundh, Ania Czarnecka Jensen er til hverdag  at finde i værkstederne på Smørkildevej i Hillerød, men i forbindelse med Hillerød Kunstdage rykker de til Annaborg og viser deres kunst. Fælles for dem er, at de arbejder professionelt med deres kunst, med vidt forskellige forudsætninger og udtryk – men også med dialog og sparring. Kom og oplev en mangfoldighed af udtryk i maleri, grafik, serigrafi, tegning, fotografi, tekstiler og installationer.

Lørdag og søndag kl. 14 og 15 vil det være muligt at møde kunstnerne og høre dem fortælle om deres kunst.

Fernisering og overrækkelse af Hillerød Kommunes kulturpris torsdag den 7. marts kl. 19.30.

 

Kom indenfor i ART Claus Havemann
Under Hillerød Kunstdage holder den kendte kunstner Claus Havemann åben i sit atelier ART Claus Havemann, der ligger på Helsingørsgade 29. Det er en retrospektiv udstiiling med malerier, der stort set alle er malet i Irland, hvor Claus Havemann har sit andet atelier og opholder sig 6 mdr. om året. Der er åben fredag 13-19 og lørdag, søndag 10-17. Læs mere om Claus Havemann her

 


Besøgstal under Hillerød Kunstdage
Hvert år gør vi besøgstallene op og vi beder alle deltagerne i Hillerød Kunstdage om at sende deres besøgstal søndag efter lukketid til direktør Carsten Larsen på cal@frederiksborgcentret.dk eller sms på 2066 4999. 


God fornøjelse til HILLERØD KUNSTDAGE!


3 nyhedsbreve udgives inden Kunstmessen af marketingafdelingen i FrederiksborgCentret.
Redaktør Charlotte Thomsencth@frederiksborgcentret.dk

 

FrederiksborgCentret  •  Milnersvej 39  •  3400 Hillerød  •  Tlf. 48 20 91 20  •  info@frederiksborgcentret.dk  •  EAN 5790001688875 •  CVR 25 93 87 39
 

 

 


 
Billetnet i FrederiksborgCentret har åbent hverdage fra kl. 8.00 - 15.00.